Osaavien asentajien keittiöhuollot koko Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä
R-Plus Oy -logo

R-Plus Oy tarjoaa keittiöhuoltoa ammattikeittiöille koko Uudenmaan alueella. Palvelumme kattaa sekä yksittäiset huollot että jatkuvalla sopimuksella tehtävät huollot sekä vikakorjaukset nopealla aikataululla. Osaavat asentajamme ovat valmiina auttamaan kelloon katsomatta.

Huollot tilauksesta tai huoltosopimuksella

Tarjoamme ammattikeittiöiden huoltoa joko tilauksesta tai etukäteen solmimallasi jatkuvalla huoltosopimuksella. Huollamme laitteet laitevalmistajien ohjeiden mukaisesti, jotta laitteet kestävät toimintavarmoina ja energiatehokkaina mahdollisimman pitkään. Huollamme kaikki keittiölaitteet valmistajaan ja merkkiin katsomatta koko Uudenmaan alueella.

 

Suosittelemme sinulle huoletonta huoltosopimusta, jolloin sinun ei tarvitse itse murehtia huoltajan soittamisesta paikalle. Seuraamme laitteesi toimintaa ja suoritamme huollot laadukkaasti ja ajallaan.

Vikakorjaukset nopeasti

Teemme ammattikeittiölaitteiden vikakorjauksia normaalien huoltojen, kuten vuosihuoltojen, yhteydessä ja aina kun meihin otetaan yhteyttä. Huoltopäivystyksemme on tarvittaessa paikalla nopeasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Huoltajillamme kulkee mukana yleisimpiä mittareita ja testilaitteita sekä keittiölaitteiden varaosia, joten pystymme usein saamaan vian kuntoon ilman turhia viiveitä toiminnassasi.

 

Kiinnitä jo ennalta huomiota laitteesi toimintaan, sillä viallinen laite oireilee monin tavoin. Kylmätilat voivat esimerkiksi lämmetä, uunien kypsennysajat pidentyä, tai laitteesta voi kuulua erikoista ääntä.

Ota yhteyttä huoltoon!

Myös uusien laitteiden asennukset

Saat meiltä halutessasi myös asennukset uusille tai käytettynä hankkimillesi ammattikeittiölaitteille tai kokonaisille ammattikeittiöille. Asennamme kaikkia laitteita niiden valmistajasta riippumatta.

 

Osaamisemme kattaa elintarvikkeiden valmistuksessa ja lämpösäilytyksessä käytettävät sähkölaitteet, elintarvikkeiden kylmäsäilytykseen ja pakastamiseen tarkoitetut kylmät laitteet sekä ilmastoinnin jäähdytyslaitteet, kuten vedenjäähdyttimet ja ilmalämpöpumput. Asentajillamme on kaikki tarvittavat sähköluvat ja kylmäluvat, joten saat kaikki keittiön LVI-asennukset yhden ja saman katon alta.

 

Lue lisää asennuspalveluistamme ja ota yhteyttä!

Asennukset