Keittiöasennukset kaikkien valmistajien keittiöille Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä
R-Plus Oy -logo

R-Plus Oy toteuttaa keittiöasennukset julkisen sektorin ja yritysten ammattimaista ruoan valmistusta varten. Palvelemme Vantaalta käsin koko Uudenmaan alueella sinulle helpolla avaimet käteen -periaatteella. Asennamme ammattilaiskeittiöt valmistajaan katsomatta – toiveidesi mukaan.

Kaikkien valmistajien keittiöiden asennukset

Asiantuntevat huoltajamme asentavat kaikkien valmistajien ammattikeittiöt toiveidesi mukaan. Kanssamme et siis ole sidottu tietyn maahantuojan tai merkin keittiöihin.

 

Tarjoamme sinulle myös kokonaisvaltaista, avaimet käteen -palvelua. Ymmärrämme sekä elintarvikkeiden valmistuksessa käytettävien kuumien laitteiden että elintarvikkeiden säilytyksessä tai ilmastoinnin jäähdytyksessä tarvittavien kylmien laitteiden päälle. Meiltä löytyvät kaikki asennuksissa tarvittavat sähköluvat ja kylmäluvat, joten saat kaikki keittiön LVI-asennukset samalla kertaa.

 

Kerromme mielellämme lisää monipuolisista palveluistamme, joten ota yhteyttä, niin etsitään sinulle tarpeitasi vastaava ratkaisu.

Pieniin ja suuriin tarpeisiin

Asennamme suurten ja pienten keittiöiden ammattikeittiölaitteet sekä kylmä- ja pakkastilat. Voimme tulla asentamaan vaikka yhden keittiölaitteen tai sitten kokonaisen keittiön avaimet käteen -periaatteella. Kytkemme yksittäiset laitteet ja isommat laitekokonaisuudet olemassa oleviin sähkö-, vesi- ja viemäröintipisteisiin.

 

Asennamme sekä uusia että käytettyjä laitteita. Halutessasi saat meiltä avaimet käteen -palvelua, joka kattaa kaiken laitteen hankinnasta kuljetuksiin ja kytkentöihin saakka – siten, että saat käyttöösi toimintakuntoisen ja toimintavalmiin laitteen. Halutessasi viemme myös vanhan laitteen kierrätykseen. Annamme mielellämme käyttöopastusta, jonka avulla minimoit käyttäjistä johtuvat laiteviat.

Kätevät huoltosopimukset

Saat meiltä myös laitteiden huollot tarpeidesi mukaan laitteiston merkkiin ja malliin katsomatta. Suosittelemme koko keittiön laitekannalle vuosihuoltosopimusta, jonka avulla varmistat laitteiden toimivuuden, energiatehokkuuden ja pitkän käyttöiän.

 

Vikatilanteiden sattuessa korjauspalvelumme on käytettävissäsi nopealla aikataululla, jopa kellon ympäri. Ottamalla nopeasti yhteyttä asentajiimme minimoit vikatilanteista mahdollisesti aiheutuvat mittavatkin kustannukset. Lue lisää huoltopalveluistamme ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot